ISO 22000

Серед сучасних проблем однією з найважливіших виступає безпека продуктів харчування. По всьому ланцюжку виробництва продуктів харчування можуть виникати ситуації зараження, забруднення або псування продукції, і глобалізація харчової торгівлі тільки ускладнює можливість контролю безпеки.

З метою попередження випуску небезпечної продукції і для контролю всіх процесів, від вирощування до вступу на прилавок, Міжнародна організація по стандартизації (ISO) розробила стандарт Сертификация ISO 22000 «Система управління безпекою харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій займаються харчовою продукцією». У цьому документі встановлюються вимоги та рекомендації до контролю безпеки для всіх організацій, що працюють з харчовою продукцією. Мета стандарту – попередити виникнення небезпечної продукції, так як попередження набагато ефективніше і економічніше усунення наслідків.

Отже, система управління безпечністю харчових продуктів згідно стандарту ISO 22000, впроваджена на вашому підприємстві, дозволяє:
знайти і оцінити всі потенційно можливі небезпеки і ризики, які можуть виникати на виробництві;
організувати виробничі процеси таким чином, щоб попереджати виникнення небезпечних факторів;
забезпечити і контролювати всі вимоги, встановлені законодавством, що стосуються безпечного випуску харчової продукції або надання послуг в цій сфері.

Добавить комментарий

Related Post

Часы песочныеЧасы песочные

часы песочные — класичний подарунок для кожного. Це-один з найстаріших і найточніших способів вимірювання часу. Від кількості піску залежить відрізок часу, який вони показують. Пісочний годинник легко впишеться в будь-який

ВулканВулкан

Вулкан Гранд-віртуальний ігровий заклад, що належить знаменитій трейд-марці, що стала популярною серед азартних геймерів. Це наш інтерактивний портал, що надає якісний азартний контент. Ми працюємо в режимі 24/7, постійно радуючи